Kirjaudu tilillesi

Järjestelmän käyttö kirjataan tietoturvasyistä käyttölokiin. Poikkeava käyttö, kuten massahaku tai automaattinen selain, lukitsee tunnuksen väliaikaisesti ja siitä ilmoitetaan ylläpidolle.